18.5 C
Gandia
Diumenge, 28 maig, 2023

Continua creixent la xifra de contagis al Brot de Gandia

– Gandia augmenta en 7 nous casos que deixa la xifra total en 84

– Sanitat Pública ha informat de tres nous brots a la província de València: Guadassuar, Xirivella i Cullera

– Els brots de Peníscola i Benidorm també augmenten

La Conselleria de Sanitat ha informat de la situació dels brots de la Comunitat Valenciana. Els brots de Gandia, Benidorm i Peníscola continuen en fase de creixement de nous infectats.

En el cas de Gandia la xifra ha sigut de 7 nous casos en les últimes 24 hores, el que fa que un total de 84 infectats. A l’Hospital de Gandia es troben ingressats en aquest moment 5 malalts, ja que dos han sigut donades d’alta i continuaran amb la seua recuperació en els seus domicilis, sota vigilància mèdica.

Les tasques de rastreig es continuen a l’Àrea de Salut de Gandia, i s’estan fent més de 200 proves diàries.

També des de la Conselleria s’ha informat de tres nous brots en la Comunitat Valenciana, en les últimes 24 hores, concretament aquests nous brots s’han registrat a la província de València. 

Els brots es localitzen a Guadassuar, amb 7 afectats d’origen familiar. Xirivella amb 3 persones infectades, brot social d’origen en una festa de joves. Cullera amb 4 afectats que pertanyen a una mateixa família, que ja està aïllada.

Respecte als brots anteriors s’han registrat 8 casos nous a Peníscola, que sumen 28 positius. El brot de Benidorm creix en quatre nous casos, la qual cosa suposa un total de huit contagis.

Per a controlar i establir el cércol sobre els possibles afectats per coronavirus en les discoteques de Santa Pola i Peníscola, conselleria ha dut a terme 450 proves PCR en la primera localitat i 300 en la segona.

Articles relacionats