Contenció del creixement de casos actius de coronavirus a la Safor però contínua el Risc Extrem de Contagi

La situació és greu, el nivell a la Safor és de risc extrem de contagi amb una incidència acumulada de 779,51 casos per cada 100.000 habitants, però també és cert que l’evolució està marcant un aplanament de la corba de contagi per tercera actualització seguida.

És la situació prèvia perquè el nombre de contagis comence a abaixar i siga el principi d’anar controlant la 5a onada que s’està patint en aquest moment.

D’altra indicar el creixement de la pressió hospitalària a l’Hospital Comarcal Francesc de Borja, en la que ahir es va notificar que hi ha 31 persones ingressades per Covid19 i d’elles 3 necessiten assistència mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

Només 4 pobles de la Safor es troben en situació de mínim risc de contagi: Almiserà, Alfauir, Beniflà i Guardamar de la Safor. La resta de municipis, que suposa més del 99% dels habitants de la Safor, estan amb el nivell de Risc Extrem de Contagi.

Les dades no han sigut millors pel creixement de contagis en els municipis d’Oliva amb 190 casos actius, Tavernes amb 128, Bellreguard amb 77, Xeraco amb 37 i Daimús amb 18 casos actius en els últims 14 dies.

La incidència acumulada de la pandèmia a la Safor continua una setmana molt per damunt de la mitjana de la Comunitat Valenciana.

Et Pot Interessar