20.5 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

Congrés del col·lectiu comarcal i local d’Iniciativa-Compromís

El passat dissabte dia 22 i en els salons de Foment els col·lectius comarcals i locals d’Iniciativa-Compromís van celebrar els seus congressos previs al Congrés Nacional d’Iniciativa-Compromís per tal de renovar les respectives executives.

Es presentaren una candidatura per cada col·lectiu i en les votacions van eixir elegits Portaveus del col·lectiu comarcal Vicent Ferre, regidor de Vilallonga i Encar Mifsud, regidora de Cultura, Joventut i Esports de Tavernes de la Valldigna.

Del col·lectiu d’Iniciativa-Compromís, de Gandia, Vicent Pellicer va renovar el càrrec de Portaveu. Carles Juan i Empar Pellicer van ser elegits Secretari d’Organització i Secretària de Finances, respectivament, de tots dos col·lectius.

Congres del collectiu comarcal i local dIniciativa Compromis

Prèviament, la Secretària Autonòmica de Salut de la Generalitat, Isaura Navarro, va impartir una conferència sobre la situació de la pandèmia de la Covid-19. Va estar acompanyada a la taula per Josep Alandete, vicealcalde de Gandia. També alts càrrecs del Govern del Botànic com Juanvi Santos Cerveró, Director General del Secretariat i de la Portaveu del Consell en la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives; María José Cortell, Directora General d’Acció Comunitària i Barris Inclusius.

Congres del collectiu comarcal i local dIniciativa Compromis 1

Així mateix, comptarem amb la presència de Dani Mestre Cañón, Sotssecretari de Vicepresidència del Consell. També hi va estar present Dolors Pérez, exsenadora en la legislatura de 2016, companys de la formació Compromís-Gandia i Jacinta Rubio, Secretària Comarcal de Compromís de la Safor-Valldigna

Finalment, Juanvi Santos i Toni Planells, llegiren les seues ponències a presentar al Congrés d’Iniciativa-Compromís que se celebrarà a València el pròxim 15 de gener de 2022.

Articles relacionats