14.8 C
Gandia
Dilluns, 29 novembre, 2021

Confirmats els “Dies sense soroll” al recinte Firal

  • El recinte firal acollirà dues vesprades sense soroll

El regidor delegat de Política Festiva, Jose Manuel Prieto, ha anunciat aquest matí que el govern municipal ha arribat a un acord amb el Gremi de Firers per a la implantació en la present edició de la Fira i Festes del “Dia sense soroll”.

La mesura s’aplicaria per primera vegada a la nostra ciutat i consistirà en dues jornades de vesprada els dies 4 i 10 d’octubre en horari de 17.30 a 20.00 hores. Sobre la mesura, Jose Manuel Prieto ha explicat que “ho hem fet en dues vesprades per no completar un dia sencer perquè suposaria obrir el recinte firal durant el matí i això és incompatible amb la jornada lectiva dels xiquets i joves“.

Des del Govern Municipal volem agrair la bona predisposició que ha tingut el Gremi de Firers per fer unes festes de Gandia encara més inclusives. Una Fira adaptada als xiquets i xiquetes amb Síndrome de l’espectre autista o amb altres diversitats funcionals” va explicar l’edil qui ha finalitzat declarant que “veurem com funciona la iniciativa i de quina manera completem els valors d’inclusió a la Fira i Festa“.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles