12 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Confirmada la participació d’Iván Gomar en la carrera de la Copa del Món de Ciclocròs de Benidorm

 

Finalment, l’organització de la Copa del Món de ciclocròs ha confirmat la participació del ciclista de la Font, Iván Gomar per a la carrera del pròxim diumenge en el paratge de les Foietes de Benidorm.

Gomar que va finalitzar desé en el passat campionat d’Espanya en la categoria sub 23 podrà tractar-se amb els millors especialistes del moment en la seua categoria. Aquesta serà la quarta ocasió que dispute una copa del món encara que és la primera en aquesta nova categoria.

A més de Gomar estarà la beniganina Alba Teruel, l’ontinyentina Sofia Rodríguez i el de Carcaixent, Jordi Fournies, com a representants de les comarques centrals. Les proves seran retransmeses per Eurosport i Teledeporte.

CARRERA D’ESCOLES

En la jornada del dissabte els organitzadors han programat una nova competició de ciclocròs a escala nacional perquè els aficionats puguen córrer també en aquest circuit del mundial.

La participació és molt extensa, ja que venen de tots els racons d’Espanya. La participació de ciclistes de la Safor es troba, Sergi Esteban, Gerard Pastor, Andreu Sansaloni, Cristian Vercher, Sergi Margarit, Irene i Jorge Flores, Aitor i Iker ArlandisJairo Jaén, Joan Llacer, Xavi Mestre, Nasio Grau i Àlex Moreno.

Articles relacionats