Ana Albisu guanya el IV Concurs Amateur de Pebrera Farcida d’Oliva

La guanyadora del primer premi.

Ana Albisu Climent s’ha convertit en la guanyadora del primer premi del IV Concurs Amateur Intergeneracional de Pebrera Farcida, i el segon premi ha sigut per a Guillermo Martinez, qui havia elaborat el seu plat al costat de la xique Paula. L’alcalde d’Oliva, David González, i la regidora de Turisme, Mireia Morera, han sigut els encarregats de lliurar els guardons.

L’IV Concurs Amateur Intergeneracional de Pebrera Farcida i el Taller Junior de Coques s’han celebrat este dissabte al Mercat Municipal, dins de la «X Mostra Gastronòmica Ciutat d’Oliva».
L’activitat s’iniciava a les 9 i mitja del matí amb la presentació dels plats participants, que han rebut una primera puntuació del jurat, conformat pel xef Amadeo Faus, la bloguera gastronòmica Cova Morales i la presidenta de l’associació de mestresses de casa Tyrius d’Oliva, Amalia Navarro. Seguidament, el jurat ha procedit a la degustació dels plats, que han sigut puntuats avaluant la seua fidelitat a la recepta original, punt de sabor i textura de l’arròs. A les 12 del migdia es donaven a conèixer els dos premiats del concurs.
La guanyadora, Ana Albisu, ha rebut de mans de la regidora de Turisme, Mireia Morera, i l’alcalde, David González, un val de 100 euros en productes del Mercat Municipal, regal oferit per l’Associació de Venedors del Mercat, més dues entrades combinades de l’Oceanogràfic i Museu de la Ciències, oferides pel Departament de Turisme. Així mateix, Ana Albisu ha rebut un diploma que l’acredita com a guanyadora del IV Concurs Amateur de “Pebrera Farcida” d’Oliva.

Guanyadors del segon premi.

El guanyador del segon premi, Guillermo Martinez, i la seua acompanyant, han rebut un lot de productes Gourmet del Mercat Municipal valorat en 50 euros, més dues entrades combinades de l’Oceanogràfic i Museu de les Ciències, regals oferits pel departament de Turisme. Als dos participants se’ls ha lliurat un diploma que els acredita com a guanyadors del segon premi de l’IV Concurs Amateur de “Pebrera Farcida” d’Oliva. Tots els participants han rebut un lot de productes del Mercat al lliurament de la seua cassola de “pebrera farcida”.

 

Et Pot Interessar