CONCURS ESCOLAR DE DIBUIX DE LA SETMANA SANTA DE GANDIA

L’acte ha tingut lloc el saló d’actes del Local Museu de la Setmana Santa de Gandia, que es va omplir entre els familiars dels premiats i els confrares de la germandat, així com professors i directors dels alumnes premiats i l’abad mitrat de la Insigne Col·legiata de Gandia i consiliari de la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa, Ángel Saneugenio.

 

1er Premi 1er i 2n de Primària: Joaquín Mas Terrades. Alumne de 2n de Primària del col·legi Els Pujols.

1er Premi 5é i 6é de Primària: Andrea Dumitru. Alumna de 6é de Primària del col·legi Les Foies.

1er Premi al dibuix amb les millors imatges de la Germandat de la Santíssima Creu: Sergio Rubio García. Alumne de 5é de Primària del col·legi Escolàpies Gandia.

Els responsables de la Germanor de la Santíssima Creu estan molt satisfets amb aquesta primera edició del concurs ja que s’han rebut 1.094 dibuixos de diferents col·legis de la ciutat, públics, concertats, privats i d’educació especial.

Amb aquest concurs, es pretén treballar un doble vessant, d’una banda l’artística on el xiquet desenvoluparà els seus dots creatius i imaginatives i per un altre, la devocional, plasmant imatges de la Setmana Santa que involucrarà també als més xicotets en aquesta celebració.

 

Et Pot Interessar