19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

Concurs de postals “Homenatge de les xiquetes i els xiquets de Gandia als iaios i a les iaies”

 

 

• Convocat per l’àrea d’Infància de l’Ajuntament de Gandia i dirigit a l’alumnat de 5é i 6é de Primària dels centres educatius del municipi.

• Les bases del concurs es poden consultar en la pàgina web de l’Ajuntament de Gandia https://bit.ly/3qRsDBP o sol·licitant-les en el correu infancia@gandia.org

L’àrea d’Infància de Gandia, impulsada per Liduvina Gil, a proposta del Consell de la Infància, convoca el II Concurs de Postals “Homenatge de les xiquetes i els xiquets de Gandia als Iaios i les Iaies”, adreçat a l’alumnat de 5é i 6é de Primària dels centres educatius del municipi.

La primera edició del Concurs de Postals es va realitzar en 2021, tenint molt bon acolliment per part de l’alumnat de Gandia. És per això, que l’actual Consell de la Infància ha considerat donar-li continuïtat a la proposta dels anteriors consellers i conselleres.

II Concurs de Postals 2022

Segons la regidora delegada en matèria d’Infància, Liduvina Gil: “La crisi sanitària va ocasionar un canvi en la manera de relacionar-se entre la infància i els seus majors, passant de presencial a telemàtica, a reduir el temps de contacte entre ells i elles o, fins i tot, a no tindre cap.

La convivència amb els avis ajuda els nets a establir vincles i a enriquir les seues relacions futures amb els altres. En aquest sentit, el contacte intergeneracional afavoreix que el públic infantil valore la gent gran com a font de saviesa i experiència, a més de millorar les seues habilitats socials, especialment l’empatia i la tolerància. És per aquest motiu, que el concurs es presenta com una oportunitat per a la infància de Gandia perquè puga rendir un homenatge als seus iaios i iaies a través de la creació d’una postal”.

Les postals, que hauran de tindre una part de dibuix lliure i un text, es podran presentar en format digital enviant un correu electrònic a infancia@gandia.org fins al divendres 21 de gener de 2022.

El jurat, està compost per tècnics de l’Ajuntament, es reunirà per a valorar els treballs el dilluns 24 de gener, dia que es resoldrà el nom dels 3 premiats a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Gandia. El lliurament de premis es realitzarà el divendres 28 de gener a la Biblioteca del Parc de l’Estació de Gandia, lloc en què s’exposaran tots els treballs presentats per l’alumnat de 5é i 6é de Gandia. Els 3 guanyadors rebran un lot escolar.

Les bases del concurs es poden consultar en la pàgina web de l’Ajuntament de Gandia https://bit.ly/3qRsDBP o sol·licitant-les en el correu infancia@gandia.org

Articles relacionats