8 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

Concurs de postals de Nadal organitzat per la Setmana Santa de Gandia

La Setmana Santa de Gandia convoca el primer concurs de postals de Nadal dirigit a tots els xiquets i joves que vulguen participar, pertanguen a alguna germanor o no. L’objectiu d’aquest concurs és aprofundir en el sentit del Nadal i a més aconseguir la millor targeta de Nadal, que serà impresa i s’utilitzarà perquè les felicitacions de la Junta Major.

Hi haurà diferents categories segons edats:

A alumnes de batxiller
B alumnes de segon cicle d’ESO (3° i 4°)
C alumnes de primer cicle d’ESO (1° i 2°)
D alumnes de 4°, 5° i 6° de primària
E alumnes de 1°, 2° i 3° de primària

L’enviament de les obres es realitzarà del 23 de novembre al 2 de desembre, i s’entregaran en els mateixos col·legis durant aquestes dates.

Hi haurà dos premis per a cada categoria i un primer premi per a l’obra que el jurat considere la més idònia per a ser impresa i que serà la postal de nadal d’aquest any de la Junta Major de Germanors.

A més, el centre d’aquest primer premi rebrà un xec-regal de 200 € per a material escolar.

Cada guanyador de la categoria rebrà un lot de 10 targetes perquè puga felicitar els seus familiars, i un xec-regal (de 50 € o 30 € per al primer o segon premi, respectivament) per a canviar per material escolar o llibres de lectura.

Per a inscriure’s només és necessari presentar el dibuix i emplenar les dades que figuren en el díptic que s’ha fet arribar als centres educatius.

Articles relacionats