10.2 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Concurs de Microrelats “Perspectives de poder en femení”

– L’Ajuntament de Gandia i la Universitat de València convoquen el primer concurs de microrelats feministes

L’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques inclusives de l’Ajuntament i el Centre Internacional de Gandia de la UV organitzen aquest concurs a la que pot accedir qualsevol persona major d’edat. S’estableixen dos premis de 300 i 200 €.

Amb l’objectiu de contribuir a il·lustrar, comprendre i difondre el feminisme les dues institucions convoquen aquest primer concurs de microrelats sota el lema “Perspectives de poder en femení”. Un lema inspirat en la frase de Mary Wollstonecraft “no desitge que les dones tinguen poder sobre els homes, sinó sobre si mateixes”. A més, aquest concurs busca afavorir la interpretació de la realitat i dels problemes de la societat actual en clau feminista.

En aquest concurs pot participar qualsevol persona major d’edat. S’ha de presentar un microrelat, original i inèdit, amb una extensió màxima de 400 paraules, sense contar el títol. Els treballs poden estar escrits en valencià o en castellà. Els participants i les participants tan sols podran presentar un treball inspirat en el lema de la convocatòria. El període de presentació és de l’1 al 13 de novembre i les obres cal enviar-les al mail: igualtatidonagandia@gmail.com

El jurat estarà compost per la regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia, Juana Navarro; l’escriptora Àngels Gregori i el professor del Departament de Filologia Espanyola de la UV, Jesús Perís. Així doncs, la convocatòria estableix dos premis: el primer de 300 € i el segon de 200 €. Ambdós seran lliurats en l’acte institucional previst el 25 de novembre.

Les bases completes del concurs poden ser consultades a la web del CIG-UV: www.uv.es/uvgandia.

Articles relacionats