10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Concert Memorial Marc Villar programat a la Festa de Sant Antoni al Grau de Gandia

Aquest Concert es realitza en record de Marc Villar, un jove grauer que va perdre la vida en un desgraciat accident ara fa dos anys. Marc fou alumne avantatjat de l’Escola de Música del Grau i músic, entre d’altres, de l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador. Fa exactament un any, li retérem un homenatge a l’avinguda del Port, prop d’on va perdre la vida.

“En aquest acte els amics de la família de Marc –entre els quals em trobe-, em feren saber que caldria fer alguna activitat que perpetuara la seua memòria. I amb el fil conductor de la música –una de les grans passions de Marc- ací estem”, ha dit Miguel Àngel Picornell, regidor de l’ajuntament de Gandia.

A banda del concert, l’Escola de Música del Grau i la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Gandia, recollint les inquietuds de la Junta de Districte del Grau, han instituït les beques Marc Villar per a distingir els millors expedients musicals. La primera edició es lliurarà en concloure l’actual curs lectiu.

“Com a pare i amic de la família sé que res què fem ens podrà tornar a Marc, però no és menys cert que amb aquestes beques el tindrem sempre present” ha assenyalat Picornell.

Articles relacionats