15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Concert en benefici de Cáritas Gandia de Luis Guitarra 

El concert, amb entrada donatiu, tindrà lloc aquest dissabte 20 de juliol a les 20 hores en la Sala d’actes del Grau de Gandia.

Càritas Gandia organitza un nou acte dins de la celebració del 50 aniversari. Es tracta d’un concert del canta autor madrileny Luis Guitarra, que actuarà a Gandia al costat de Carmen Sara amb el títol “Relats i cançons per a despertar l’ànima”.
El concert, amb entrada donatiu, tindrà lloc aquest dissabte 20 de juliol a les 20 hores en la Sala d’actes del Grau de Gandia.

Luis Guitarra naix a Madrid i s’inicia en la música des de molt jove, ingressant en el conservatori d’aquesta ciutat on estudia solfeig, guitarra clàssica, harmonia, cant coral. Posteriorment realitza cursos complementaris de guitarra moderna amb Pepe Milà i de cançó d’autor amb Pedro Guerra, a l’Escola de Música Creativa (EMC) al mateix temps que realitza la carrera de Periodisme.

En 1989 fonga el grup de música pop-rock “Sense zeros a l’esquerra” amb el qual tres anys després grava un disc.
Guitarra ha publicat diversos Cd. Té compostes més de cent vint cançons i ha rebut diversos premis en certàmens de composició i interpretació de cançó d’autor. Entre ells destaquen:

Primer Premi a la Millor Música Original.
Edicions XII i XIII Festival de la Cançó Blanca
Primer Premi – Festival de la Cançó Missionera
(Diòcesi de Madrid 1990)
Medalla d’Or – II Certàmens de participació ciutadana de l’Ajuntament de Madrid.
Premi Theo Van Gogh de la Música (1999)
Premi Alandar a la Creativitat Solidària (2006)
Premi David 2015 al “Millor CD de música religiosa contemporània”

Articles relacionats