5.3 C
Gandia
Dimecres, 1 febrer, 2023

Concentració en defensa del poble Palestí a Gandia

– El Moviment popular de La Safor-Valldigna convoca una concentració demà 19 de maig contra la situació que esta patint la població palestina

– La concentració serà demà 19 de maig a les 20 h a la Plaça de l’Ajuntament de Gandia contra el genocidi contra la població palestina.

El Moviment Popular ha destacat que “Volem denunciar que l’Estat d’Israel està bombardejant i massacrant a la societat palestina i musulmana de la zona. A hores d’ara, més de 200 palestines han sigut assassinades per ultradretans israelians o per l’exèrcit sionista d’Israel. Entre les 200 persones assassinades es troben 58 xiquetes i xiquets“, s’assenyala al manifest que es llegirà demà a la concentració.

Fa més d’una setmana que Israel ha iniciat una greu ofensiva contra la població palestina per seguir amb el procés de neteja ètnica i  ocupació que va iniciar ara fa 73 anys. L’estat d’Israel està bombardejant i massacrant a la població palestina. El món sencer està clamant que s’ature, fins i tot la comunitat israeliana d’arreu del món està exigint a Netanyahu que ature els atacs i el genocidi palestí, però aquest es nega a parar“.

Es tractat d’un dels exèrcits més poderosos i entrenats del món contra una població rodejada de murs i fronteres que resisteix com pot. Palestina sempre serà un exemple de resistència i de vida que no podem permetre que exterminen”, han assenyalat des del Moviment Popular de la Safor-Valldigna.

Articles relacionats