Compromís+´Gandia unida a la abast de la ciutadania

Compromís + Gandia Unida vol estar a l’abast de la ciutadania i ha fet visible com poder posar-se en contacte en cadascun dels integrants del grup municipal. Aquesta acció de proximitat vol aconseguir poder interactuar amb les persones, que aquestes puguen donar a conéixer directament els seus problemes, necessitats i les propostes que la ciutadania crega que són necessàries per obtindre una Gandia de les persones, i poder fer així un bon govern.

Els integrants del grup municipal Compromís +Gandia Unida són:

 

Josep Alandete Mayor. Professor. Vicealcalde de Gandia. 1r tinent d’Alcaldia. Portaveu del Govern. Regidor d’Urbanisme. Portaveu de Compromís Més Gandia Unida a l’Ajuntament.

Correu electronic: josep.alandete@gandia.org
Twitter: Follow @pepalandete
Facebook.com/JosepAlandeteMayo 

 

 

 

 

 

Alícia Izquierdo i Sesé. Professora. 6a tinent d’Alcaldia. Regidora de Gestió Responsable del Territori i Patrimoni cultural i natural.

Correu electrònic: alicia.izquierdo@gandia.org
Twitter: Follow @avisastas
Facebook/AliciaIzquierdo

 

 

 

 

Ferran Martinez Mendoza (Independent). Jubilat. Directiu d’assegurances.  Tinent d’Alcaldia. Suplent 3r de Secretari de la Junta de Govern local. Regidor Delegat de Polítiques econòmiques, Indústria, Comerç i Innovació.

Correu electrònic: ferran.martinez@gandia.org

 

 

 

 

Nahuel González López. Promotor cultural. 4t Tinent d’Alcaldia Regidor de Cultura, Participació Ciutadana, UPG i Normalització Lingüística i Agència AVIVA.

Correu electrònic: nahuel.gonzalez@gandia.org
Twitter: Follow @nah_gon
Facebook/Nahuel Gonzalez

Et Pot Interessar