18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Compromís Safor Valldigna es pronuncia sobre el Tramvia Gandia-Dénia

Els darrers dies s’està parlant a la comarca de la Safor sobre la conveniència de posar un tramvia que unisca Gandia i Dénia i substituïsca el tren de la costa. Una idea que no és nova i que ja es va plantejar l’any 2010 i que en aquella època va ser molt polèmica, ja que suposava renunciar al tren.

Ara, a un any de les eleccions, municipals i valencianes es torna a plantejar, però aquesta vegada no sols com a idea sinó que des de la Conselleria de Territori, l’exconseller Arcadi España, va anunciar la presentació d’un projecte, que des de Compromís han manifestat que “com a socis del botànic no hem tingut accés i ni tan sols sabíem de la seua existència”.

“Portem molts, molts anys reivindicant el Tren Gandia-Bellreguard-Oliva-Dénia, als diferents governs d’Espanya, on han estat governant tant el PSOE com el PP. I per això des de l’Executiva de Compromís de la Safor-Valldigna els hem demanat a les nostres alcaldies que
demanen una reunió amb la nova Consellera Rebeca Torró perquè els explique el projecte. I serà des de la informació, des del rigor i des de la seriositat que mereix una infraestructura com aquesta quan, i no abans, convocarem una assemblea comarcal per tal de posicionar-nos al respecte”.

Articles relacionats