Compromís recull signatures a Gandia per un finançament just a les portes de la manifestació del 18 de novembre

El diputat de Compromís Joan Baldoví ha estat este dissabte recollint signatures per un finançament just al passeig de Gandia, una setmana abans de la manifestació per reivindicar un nou model de finançament convocada el 18 de novembre a València. PSPV i Compromís no han aconseguit que el PP es sume a eixa manifestació. 

La vicepresidenta del Govern valencià i consellera d’Igualtat, Mónica Oltra, ha afirmat que el PP “és a temps de sumar-se”  i ha recordat que este acte “no va contra ningú”, és una “autoreivindicació”, ha dit.

La vicepresidenta ha afirmat que “cada vegada s’adhereixen més entitats i és important perquè significa que entenem que el finançament no és una qüestió abstracta”. “Com les comunitats -ha afegit- som les que suportem les polítiques que impacten directament en la vida de gent, el finançament és la garantia”.

“La ciutadania, les entitats i els partits ho entenen, menys el PP”, ha lamentat, per a agregar que es tracta d’una manifestació que “no va contra ningú”. “Solament vol que els valencians ens vulguem un poc més i que diguem que volem un finançament just per a tindre una vida un poc més feliç”, ha postil·lat.

En esta línia, ha agregat: “No volem ser més que ningú però estem farts de ser sempre menys que els altres”. La manifestació, ha insistit, “és una autoreivindicació”, està per a “visibilitzar que els valencians volem tindre els mateixos drets que la resta dels espanyols”.

Oltra considera que és una reivindicació “molt saludable i raonable” i creu que el PP “ho entén i encara és a temps de sumar-se”. En tot cas, ha asseverat que la gent que vota al PP, encara que no estiguen els seus dirigents, “crec que que van a sumar-se a esta reivindicació”.

Et Pot Interessar