12 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Compromís pinta la cara al govern del PP per les reserves d’espais a la platja de Xeraco

El grup municipal de Compromís ha demanat que s’aplique l’ordenança municipal vigent per tal d’evitar la reserva d’espais en la platja amb cadires i para-sols.

Davant aquesta denúncia, la regidora de turisme, María José Castelló, va dir que no ho podien fer perquè no hi havia cap ordenança i que ja estaven treballant amb ella, la regidora i portaveu de Compromís per Xeraco, Jacinta Rubio va dir que si no estaven els propietaris, la policia els podia retirar i que ja hi havia una ordenança que regulava tal qüestió.

Des de Compromís per Xeraco han manifestat que “La gran obsessió del PP per oblidar tot el que van fer els anteriors governs els porta a no saber ni les ordenances del poble, com van demostrar al darrer plenari on vam preguntar, entre altres coses, pels para-sols, que alguna gent posava a la platja per reservar lloc”.

Jacinta Rubio ha assenyalat que “una vegada més demostren la seua gran incompetència, perquè els poden retirar d’acord amb l’ordenança vigent des del 2013, de convivència ciutadana i protecció de l’espai urbà de Xeraco, article 97”.

Manifestant que des de Compromís, “demanem al PP que actue i faça una campanya informativa de l’ordenança perquè la gent tinga clar que està prohibit reservar lloc a la platja, posant cartells a tots els accessos a la mar, i en cas d’incompliment procedisca a la seua retirada”.

Articles relacionats