25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Compromís per Xeraco exigeix que el PP l’obertura del pàrquing públic del polígon industrial

– EL PP de Xeraco mai ha obert el pàrquing del polígon industrial de 66 places fet amb una subvenció de l’IVACE de l’any 2019.

Des del 2020 i gràcies a la subvenció de polígons industrials de l’IVACE de la Conselleria d’Economia Sostenible que es va demanar per Compromís i PSOE, hi ha un pàrquing públic de 66 places al polígon industrial. Pàrquing que va costar més de 70.000 € i que el govern del PP va tancar i mai ha obert al públic.

Compromís per Xeraco ha assenyalat que “No entenem per què del govern del PP de Xeraco de no obrir mai aquest pàrquing tan necessari per al nostre polígon industrial. Recordem que, des de fa anys l’estació de trens del nostre poble ubicada al mateix polígon és referent de la nostra comarca i de la Marina, i ara encara més, des que està en vigència l’abonament gratuït. És per això que li demanem que òbriga de forma immediata aquest pàrquing de 66 places fet amb diners públics i que representa un augment de més del 25% de les places actuals que té Adif a l’estació de Renfe de Xeraco”.

Articles relacionats