15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Compromís per Gandia se suma a la campanya #JoTambéSocJoan

En suport a l’activista de la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques de la Safor-Valldigna, Joan Cogollos, qui s’enfronta a una pena d’un any i mig de presó, acusat de forma injusta d’atemptar contra l’autoritat mentre participava en una acció pacífica per tal d’aturar un desnonament fa 3 anys a Oliva.

Així, Compromís per Gandia vol mostrar la seua admiració per la tasca que realitzen les plataformes contra els desnonaments en general i la PAH de la Safor-Valldigna en particular, per tal d’ajudar a moltíssimes famílies que perden diàriament les seues vivendes, que són expulsades de les seues llars, sense que es respecte el màxim constitucional del dret a un habitatge digne.

També es vol destacar la trajectòria encomiable de Joan Cogollos en aquests i altres moviments cívics del País Valencià. Un recorregut més que destacat que no mereix ser qüestionat per unes acusacions que res tenen a veure amb el tarannà pacífic de Cogollos i la PAH Safor-Valldigna.

Finalment, Compromís per Gandia vol animar la ciutadania a participar de la concentració prevista el pròxim dia 1 de desembre, organitzades per les PAH’s valencianes amb motiu del judici penal a Joan Cogollos, Serà davant els Jutjats de Gandia, a les 10:30 h, per mostrar-li tota la solidaritat i suport.

Articles relacionats