19.3 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Compromís per Benifairó presenta la candidatura completa per a les municipals

– La llista l’encapçala l’actual regidora Zaira Pellicer, qui ja havia estat presentada com a candidata fa unes setmanes.

Compromís de Benifairó ja té tancada la llista amb la qual es presenta a les eleccions locals de proper maig. Com era ben sabut, Josep Antoni Alberola no anava a continuar encapçalant la llista. En la campanya del 2015 ja va anunciar que ho faria en un màxim de dues legislatures. Amb el fet que Zaira Pellicer serà en aquesta ocasió la candidata a l’alcaldia. Junt amb ella, una llista renovada, amb Pablo Casanova, Marta Pérez, Javier Ferrando, Mercé Ribelles, Rosa Serra, David Gil, Desam Pérez, Josep Antoni Alberola, Alba Donoso, Carles Cors, Carmen Casanova, Raül Serra, Aitana Ferrando, Elvira Ribelles i Manel Gómez.

La candidata assenyala que «emprén aquesta responsabilitat amb molta il·lusió i ganes de donar força a un projecte de govern per a la pròxima legislatura». La candidatura compta amb noves cares, algunes d’elles, veïns involucrats en el món associatiu local. Zaira Pellicer afirma que «amb aquesta llista estem preparats per a continuar governant encetant nous senders per millorar la vida de tots els benifaironers.»

Per la seua banda, l’actual alcalde, Josep Antoni Alberola, mostra la seua satisfacció per “formar part d’un grup polític local tan dinàmic, on el que importa és el projecte i no els personalismes. Sabem governar i sabem renovar-nos, tant les persones com el projecte”.

Articles relacionats