Compromís Més Gandia Unida incorpora cinc candidats independents

El candidat de Compromís Més Gandia Unida a la Alcaldia de Gandia, Josep Alandete, i el coordinador General d’EU Gandia i 4 de la candidatura, Nahuel González, han presentat les primeres persones independents que es sumen a la llista electoral. A l’acte, han estat acompanyats per la candidata núm. 2, Alícia Izquierdo, el president d’Esquerra Republicana de la Safor, i núm. 9, Miquel Peiró i Vives, i els també regidors de Més Gandia (juntament Izquierdo i González),  Laura Morant i Xavi Ródenas, així com militants de les formacions que conformen la candidatura. 

«Estem ací amb la il·lusió de presentar persones independents que sumen a la candidatura per tal de governar a partir del mes de juny. Són la demostració que som una opció plural, que suma gent de la societat civil molt capacitada i que poden ajudar a consolidar el canvi, amb la primera alcaldia fora del bipartidisme de la història de Gandia», ha destacat González.

«Hem fet una llista per a guanyar i governar en benefici del bé comú de les persones. Hem incorporar independents amb una trajectòria professional impecable i destacada en els seus àmbits que volen contribuir a consolidar el canvi a Gandia», ha assegurat Alandete, qui ha procedit a presentar les candidates i candidats independents:

Ferran Martínez Mendoza (3)

63 anys. Va iniciat estudis de Dret a València. Ocupa diferents càrrecs de responsabilitat a una coneguda asseguradora, al País Valencià i Andalusia, fins que accedeix al lloc de Director General Territorial de Catalunya (2009-2016). Des de 2017 ha tornat a viure a Gandia (on va formar part de les llistes municipals de la Unitat del Poble Valencià a les eleccions de 1983) i és prejubilat.

«Una persona que pot aportar molta eficàcia a la gestió municipal. Amb un gran sentit del que és el consens i l’acord en benefici del bé comú».

Maria Vicenta Ferrer Alemany (5) 

53 anys. Infermera en l’Hospital Francesc de Borja. Diplomada en Infermeria i Treball Social.Títol Infermera Especialista en Infermeria Pediàtrica. Màster Farmacoteràpia per Infermeria. Curs d’Aptitud Pedagògica. Sòcia del Club de Córrer el Garbí, Greenpeace i d’Ajuda en Acció.

«Una altre exemple de persona amb una trajectòria professional consolidada, que no ve a la política per a servir-se’n, sinó a treballar pel bé comú, com demostra el seu activisme social. També ha estat molt involucrada als diferents grups de treball de l’Assemblea Més Gandia durant aquesta legislatura».

Lluís Romero Quiles (6)

Mestre, màster en Gestió Cultural per la UPV, Director de la UPG. Membre del Consell Executiu del CEiC  i actualment Secretari. Ha estat director del Teatre Serrano. Coautor del llibre  Gandia en Blanc i Negre. Finalista del Premi Ausiàs Marc de Poesia. Promotor de la revista «Ullal història i cultura». Director del documental «Imatges per al record. 1920- 1970». Fundador de la Penya Barça, Safor. Membre del Consell de Forces Polítiques del PV en la transició. Fundador del CES, Col·lectiu Ecològic de la Safor. Comissari d’exposicions i catàlegs fotogràfics. Va participar en el Col·lectiu de Mestres de la Safor.

«És una persona molt activa en la ciutat, en l’àmbit social i cultural, des de sempre, que xafa el carrer. Volem persones que estan en contacte permanent amb el veïnat. Així sabran copsar el pols de la ciutat. També aporta un gran coneixement del que és la gestió municipal».

Maria Pilar Reina Romero (8)

45 anys. Sòcia, gerent, en una coneguda empresa familiar del sector l’automoció, juntament els seus germans, on es dedica a les qüestions administratives i tresoreria.

Llicenciada en Dret per la UV Especialitat en Dret Mercantil. Curs Superior en Direcció de Vendes i en Direcció d’empresa.

Membre del Comitè de Direcció del Ces-Ces jove (Cercle d’Economia de la Safor). Dins del mateix realitza tasques de representació de l’associació davant de la Federació d’Empresaris de la Safor (FAES): Comité de Formació. Comité de Comunicació. Comitè d’Àrees Industrials.

Està vinculada a Units pel Bàsquet Gandia.

«Els seus coneixements en gestió econòmica, el seu bagatge empresarial ens serà molt important per configurar un govern equilibrat en tots els aspectes».

Naima ben maaruf hachkar (lloc per concretar)

Nascuda al Marroc, on ha exercit de professora d’Educació Física. Al nostre país, ha treballat de mediadora intercultural i intèrpret, a diferents administracions locals i comarcals, a l’ensenyament, etc.

Presidenta de l’Associació Marroquina de Gandia, és una coneguda activitat social a molts col·lectius al voltant de la cooperació i la defesa dels drets de les persones nouvingudes, amb especial atenció a les dones migrades.

«Destaca en el perfil pròxim i divers que volem. Per a nosaltres totes les persones són iguals sense cap discriminació per raó d’origen, sexe, orientació o identitat sexual, religió, etc… I eixa és la Gandia que volem consolidar».

En definitiva, una llista plural, diversa, que recull totes les sensibilitats del sector progressista de la ciutat, des del diàleg i l’acord. «Amb persones independents serioses, responsables, que lluitaran perquè els diners de totes i de tots vagen a les prioritats que necessita la ciutat per a progressar des del punt de vista social, econòmic, cultural, verd, etc… Sense desigualtats»,ha conclòs el candidat a l’Alcaldia de Compromís Més Gandia Unida. 

Et Pot Interessar