COMPROMÍS I PODEM AFIRMEN QUE EL PACTE DEL BOTÀNIC «S’HA QUEDAT CURT»

Oltra s’ha manifestat en aquests termes aquest dissabte en ser preguntada per unes declaracions realitzades per Montiel, qui ha considerat urgent la revisió d’aquest pacte signat per PSPV, Compromís i Podem i que determina els principals assumptes a abordar pel govern autonòmic.

Sobre aquest tema, la vicepresidenta del Consell ha considerat una «bona notícia» que el Pacte del Botànic «haja de revisar-se», perquè «entre altres coses, la majoria de temes ja estan abordats i alguns ja complits». «Açò vol dir que aquest govern està abordant els temes de manera molt ràpida, més ràpida de les expectatives que en un principis teníem», ha destacat.

Així mateix, ha incidit que la revisió del pacte contemplarà «els objectius polítics, el contingut» i no la composició del Consell. «Estem parlant del què i no de qui. El què ha anat tan ràpid que hem d’actualitzar-lo i ampliar-lo, i açò és una bona notícia per a començar l’any», ha insistit.

Respecte al nomenament d’Alberto Hernández Campa, marit de la Consellera de Sanitat Universal, Carmen Montón, com a gerent de l’empresa mixta Egevasa i la seua posterior renúncia al càrrec, Oltra ha manifestat que aquesta qüestió «no» afectarà al Consell i ha considerat que aquesta qüestió «s’ha solucionat bé, com solucionen els governs responsables les coses».

Decidim presentarà en el Senat un informe sobre l’empobriment valencià