Compromís ho té clar, el primer la renúncia de la nova alcaldessa de Palma de Gandia

  • L’executiva comarcal de Compromís exigeix la renúncia com a pas previ per a aconseguir un acord de govern

    Palma de Gandia està en estat d’ebullició política, l’elecció de Trini Miñana com alcaldessa, pot amagar un pacte del PSOE y PP, a més de ser una manera indecorosa d’arribar a l’Alcaldia després de la mort de l’anterior Alcaldessa. Aquest assumpte és important perquè pot posar en perill el Pacte del Botànic amb múltiples acords de govern en l’àmbit municipal.

    La compareixença pública de la secretària comarcal de Compromís, Jacinta Rubio, acompanyada pel portaveu de Compromís de Palma ha deixat a les clares l’exigència de la renúncia com a alcaldessa a Trini Miñana, per tal de demostrar «de bona fe» que no va haver-hi pacte amb el PP per a atorgar-li l’alcaldia.

    Compromís ha volgut assenyalar que després de la dimissió existeix la voluntat d’aconseguir un acord de govern entre socialistes i Compromís, per a assegurar la legislatura.

    La conseqüència de la no dimissió seria demanar al PSOE la seua expulsió, reflectida aquesta situació al Pacte del Botànic de les dues formacions en conflicte a Palmera.

Et Pot Interessar