20.1 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

COMPROMÍS DIU QUE LA REUNIÓ AMB ELS EXTREBALLADORS DE RTVV “NO ERA SECRETA”

Així ho ha manifestat el síndic de Compromís en un comunicat després que des de Ciutadans afirmaren que “este Consell de la transparència organitza reunions secretes com la que han previst per a planejar la reobertura de RTVV”.

Ferri ha incidit que el nou model de RTVV “es definirà en els treballs de la nova comissió parlamentària a les Corts” i que des de Compromís defensen que “en estos nous mitjans públics s’haurà de tindre l’experiència dels qui han treballat en el sector i amb noves incorporacrions, respectant els drets dels extreballadors i els principis d’igualtat, mèrit i capacitat que tot procés de contractació pública ha de preveure”.

Des de Ciutadans, el seu portaveu a la comissió de Radiotelevisió Valenciana i de l’Espai Audiovisual, Toni Subiela, ha considerat que “el primer problema a solucionar per a reobrir l’ens és el dels extreballadors”.

Segons ha dit, “qualsevol pas que es done tindrà un major cost del previst” i ha criticat que “s’estan prenent decisions sense tindre clar quin projecte es vol desenvolupar, el marc legal que ho suportarà i qui ho dirigirà”. “Si volem uns mitjans de comunicació públics dignes, referents al nostre país i acceptats per la societat valenciana s’ha d’abandonar de seguida esta sensació d’improvisació i obscurantisme que envolta totes les actuacions sobre RTVV”, ha conclòs.

Articles relacionats