9.5 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

Compromís descobreix un nou servei a Ròtova amb la concessió vençuda

Compromís ha denunciat en una nota que el govern del PP de Ròtova no té “tampoc” contracte per al bar del Centre Social des de 2007, en referència a la concessió de la ràdio municipal que també es va estar gestionant ssense haver-se renovat la concessió durant anys, i altres serveis públics. El contracte delbar del centre social acabà el 31 de desembre de 2006 i no es va prorrogar, tot i que es podia fer anualment, segons les bases.

El portaveu de Compromís, Jordi Puig, ha explicat que “cada vegada que obrim un expedient, ens trobem amb un contracte caducat o amb algun tràmit per fer i oblidat, cosa que demostra que estem davant d’un govern que no s’ha preocupat de gestionar l’Ajuntament els últims anys. Ens ha passat amb els contractes de l’aigua, de la ràdio, del fem, o amb el solar junt a les escoles noves recuperat huit anys tard. No sabem on han estat estos anys; posant les coses al seu lloc, evidentment, no”.

El proper dijous, el govern local del PP, ha convocat “per sorpresa” una comissió, a les 8h del matí, per aprovar un nou plec de contractació. Compromís ha sol·licitat un informe de legalitat sobre la situació contractual fins el moment. “Estem aconseguint que es posen molts serveis al dia. Però la resposta del PP cada vegada és pitjor. Posa obstacles a l’accés a la informació, o ens convoca comissions a plens en hores de treball. És un govern sense iniciativa ja i que només respon amb males maneres”, ha conclòs Puig.

Compromís va demanar poder accedir a l’expedient del contracte del bar del Centre Social, com ha fet amb la resta de serveis, a mitjan agost, per conèixer l’estat en què es trobava. El 29 d’agost van haver de fer una compareixença per registre d’entrada a l’Ajuntament per reclamar que no se’ls havia permés encara accedir-hi. I esta setmana passada, finalment, se’ls va proporcionar, afirmen.

Articles relacionats