18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Compromís de la Safor-Valldigna no donarà suport a la moció de censura de Vilallonga

– Des de Compromís de la Safor-Valldigna lamenten que el PSOE no volguera exportar la fórmula del Botànic a Vilallonga.

Compromís argumenta que “Nosaltres ja els ho diguérem fa tres anys i els ho reiterem ara: Enric Llorca, una persona que serà jutjada per delictes greus, de la seua etapa com a alcalde en breu i d’un talant autoritari i conflictiu, no pot formar part de cap alternativa”.

Remarcant que “els codis ètics dels partits estan per complir-se i per desgràcia el PSOE fa el mateix que el PP quan tenen persones conflictives i imputades: aferrar-se a la cadira”.

També estimen que “a 10 mesos de les eleccions no és temps de mocions, és temps de treballar i teixir complicitats pel bé del poble de Vilallonga”.

Jacinta Rubio ha assenyalat que “convidem als companys del PSOE a renovar-se i apostar per perfils més conciliadors i progressistes que facen possibles majories i governs d’esquerres. I a obrir una nova etapa també a Vilallonga on se superen els personalismes i s’antepose l’interés general. Cosa que com a portaveu de Compromís de la Safor-Valldigna vaig intentar en el seu dia i el PSOE de la comarca no va voler resoldre”.

Per tant des de l’executiva comarcal han valorat que aquesta moció de censura amb els termes que s’ha fet no és procedent, i així li ho ha traslladat al nostre col·lectiu de Vilallonga, que estan totalment d’acord. Amb independència del grup municipal.

Articles relacionats