16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

Compromís Daimús presenta la seua candidatura sota el lema “Per tot el que importa”

– La presentació de la candidatura de Compromís per Daimús ha congregat a més de 120 persones a la plaça del Rector Francesc Pons

Compromís Daimús va presentar en un ambient festiu la llista i el seu candidat a alcalde, Robert Miñana, jove arquitecte de vint-i-sis anys. La presentació va estar amenitzada per un grup de música i un taller infantil per als més menuts. A més, l’acte va comptar amb la participació de Rosana Seguí, Directora General de Comerç, que va fer un repàs als èxits del Govern del Botànic i les propostes de millora que es presenten per a la pròxima legislatura. Va fer una crida per continuar defensant un govern d’honradesa i millora del benestar de les valencianes i valencians, enfront del govern del balafiament i la corrupció del PP.

En l’àmbit local, Robert Miñana, va fer una emotiva presentació de les companyes i companys de candidatura on es combina un equip humà de joventut amb Carla Seguí, Carola Giménez, José López i l’experiència de Xelo González, Jesús Ruiz i Anna Beneyto, per poder dur a terme els reptes i transformacions que Daimús necessita desenvolupar en els pròxims anys.

Robert Minana Compromis Daimus
Robert Miñana, candidat a l’alcaldia per Compromís Daimús

Robert Miñana es mostrava enormement satisfet per la resposta rebuda de les veïnes i veïns d’un poble que sempre s’ha manifestat la por per a assistir a actes d’altres formacions que no foren els del PP, partit que porta governant de fa més de 25 anys. A més, manifestava que en aquestes eleccions, seguint el que diu el mateix lema de la formació valencianista, “per tot el que importa”, es respira a tot el poble, com mai s’havia vist, la necessitat d’un canvi en el govern municipal.

Miñana es dirigia als assistents per finalitzar l’acte de presentació: “Vosaltres sou el canvi, vosaltres ens doneu la força, en la vostra mà està l’última paraula. Per favor, il·lusioneu-vos, per favor, participeu, estic segur que el pròxim 28 de maig farem història. De tot cor, gràcies i gaudiu, s’ho mereixeu.”

Articles relacionats