11.3 C
Gandia
Divendres, 3 desembre, 2021

Compromís a la comarca de la Safor-Valldigna obté 93 edils, un 19% més que en 2015. 

Ahir van ser 93 regidores i regidors de Compromís els que recolliren les seues acreditacions. Aquests resultats han significat un creixement de 15 edils respecte a les eleccions del 2015, un 19% més. Des de la comarcal de la Safor-Valldigna s’ha valorat de forma molt positiva, “Continuem demostrant la força municipal que tenim a la comarca”. A la població de Benirredrà s’ha obtingut un regidor, gràcies a la validesa de 47 vots que havien sigut anul·lats, contravenint la circular de la Junta Electoral de Zona de Gandia respecte a la mida de les paperetes.

Des de Compromís també es va denunciar a la Junta Electoral, que el cap de llista del PSOE de Palmera era una persona inelegible, al ser aquest policia local, i la Junta els va donar la raó, la qual cosa provoca la renúncia del cap de llista del PSOE.

Compromís tindrà alcaldia a: Xeresa, Guardamar de la Safor, Potries, Palmera i Ròtova, poblacions aquestes a on s’ha obtingut la majoria absoluta, i per ser la llista més votada podrien ser: Benifairó de la Valldigna, Tavernes de la Valldigna, Bellreguard, Palma i Rafelcofer.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles