Competició Escolar de voleibol de Gandia al CEIP Joan XXIII

Les instal·lacions esportives del CEIP Joan XXIII, van tornar a acollir partits de la competició escolar de voleibol de Gandia. En aquesta ocasió la jornada es va dividir entre el pavelló municipal i el centre del Grau, en el qual es van disputar els tres partits en els quals estaven presents els equips del centre escolar.

Els dos primers partits els van disputar els equips alevins que s’han ficat en la segona fase de la lliga; a les 9.00 l’equip de Raulfisio va guanyar 3-0 a Escolàpies Gandia, i en el torn de les 10.00 l’equip Decorlocatec.es, va caure derrotat pel C.V. Oliva per 0-3.

En el tercer i últim torn els dos equips de categoria benjamí van disputar el derbi del Grau. Un total de 12 jugadors/as van disputar un divertit partit entre DC. Hotels i Guillem Export.es, davant els pares, mares i familiars que igual que ells *estan coneixent aquest bonic esport.

El pròxim repte del centre és acollir una prova provincial aleví, per al que ja estan realitzant contactes amb les autoritats perquè faciliten i col·laboren en l’ampliació i millora de les instal·lacions necessàries per a la realització de tal esdeveniment.

FOTO: JUGADORS DELS DOS EQUIPS BENJAMINS AMB ELS SEUS FAMILIARS.

Et Pot Interessar