18.7 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Sis representants ciutadans formaran part del Comitè de Transparència de Gandia

Jose Manuel Prieto, coportaveu del govern local de Gandia (a la imatge), ha informat de l’aprovació a la Comissió d’Administració celebrada dimarts 12 de setembre, del Comité Municipal de Transparència “per tal de continuar assentant la política de transparència posada en marxa per l’actual executiu”, ha dit. El Comité tindrà un marcat caràcter ciutadà, atès que estarà format per 6 representants de la ciutadania que seran elegits per les associacions i col·lectius, a més de tècnics municipals i 2 experts amb solvència i trajectòria reconegudes en la matèria i on la part política tindrà el paper d’escolta activa.

Serem un dels primers ajuntaments a posar en marxa aquest tipus d’organisme, que té vocació de continuïtat, ja que el mandat serà de 6 anys. Serà un òrgan de consens on es traçaran les línies de futur que la ciutat i el seu govern han d’adoptar per seguir en el camí que hem iniciat aquesta legislatura” ha declarat.

Els representants seran proposats per les associacions i col·lectius i sobre un nombre mínim de 10 candidats s’escollirà a les 6 que representaran a la ciutadania. La periodicitat de les reunions serà com a mínim d’una sessió al semestre i cap dels membres de la mateixa rebrà retribució per la seua participació.

Articles relacionats