20.8 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

COMENCEN LES OBRES DEL NOU ACCÉS AL POLÍGON BENIETO

Este dijous han ccmentçat les obres per a la construcció d’un nou accés al polígon de Benieto – Ciutat del Transport de Gandia, una infraestructura que serà sufragada íntegrament per la iniciativa privada, millorant d’aquesta manera l’accés a la zona. Aquesta mesura permetrà l’arribada a Gandia d’una multinacional de venda d’articles esportius, Decatlhon, durant els pròxims mesos, que repercutirà en creació d’ocupació.

Igualment, dijous es va formalitzar la venda d’un solar municipal situat en l’esmentat polígon que serà destinat a l’ampliació de la zona d’aparcament. La venda d’aquesta propietat ha suposat per a les arques municipals un ingrés de més d’un milió d’euros.

Vicent Mascarell, coordinador general d’Urbanisme ha declarat que “és una bona notícia per a la ciutat. Gràcies a la feina de l’actual executiu podem afirmar que aconseguirem tres objectius clars: millorar les infraestructures d’accés al polígon, generarem ocupació amb l’arribada de noves empreses que aposten per Gandia i aconseguim un alleujament per a les malmeses arques municipals“.

Articles relacionats