18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Comencen les obres del CEIP Les Foies del Grau de Gandia

La regidora delegada d’Educació, Carmen Fuster ha informat que ja s’han iniciat els treballs de construcció del nou col·legi d’Infantil i Primària (CEIP) Les Foies en el Grau de Gandia.

Comencen les obres CEIP Les FoiesEl nou centre suposa una inversió de 3,5 milions d’euros i segons les previsions estarà finalitzat durant la primavera de 2022.

Aquesta inversió és una de les 13 actuacions incloses dins el Pla Edificant posat en marxa per la Generalitat Valenciana i executat pel govern municipal.

El nou centre s’està construint sobre una parcel·la municipal de 7.240 metres i tindrà una superfície construïda de 1.673 metres quadrats. Es distribuirà en una planta baixa i primera planta i albergarà tres aules d’Infantil, sis aules de Primària, zona esportiva-gimnàs i menjador. A més, el projecte contempla una possible ampliació de les instal·lacions en cas que fóra necessari.

També comptarà amb aules d’informàtica i de música. L’edifici estarà dotat amb el nivell A d’eficiència energètica, i s’ha incorporat climatització eficient.

Articles relacionats