17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Comencen els entrenaments gratuïts de la Cursa de la Dona Vicky Foods de Gandia

• Les sessions tindran lloc entre març i abril a Gandia, Oliva, Tavernes de la Valldigna, Vilallonga i Benirredrà. El diumenge es van iniciar al parc Joan Fuster de Gandia.

• La carrera, organitzada pel Club d’Atletisme Safor Teika, se celebrarà el diumenge, 23 d’abril, amb eixida en l’avinguda de les Esclaves, a Gandia.

El diumenge passat van començar els entrenaments gratuïts de la Cursa de la Dona Vicky Foods. Les primeres dones es van reunir a les deu del matí al parc Joan Fuster, a Gandia, en una sessió preparada pel monitor de “fitness” Miguel Ángel García.

Aquests entrenaments estan dirigits a dones de qualsevol edat i condició física. Es realitzaran durant març i abril, a les 10:00 h. La majoria serà a Gandia (parc de Joan Fuster, 12 i 19 de març, 2, 9 i 16 d’abril), encara que també n’hi haurà a Vilallonga (aquest dissabte 11 de març, en la seu de Vicky Foods), Tavernes de la Valldigna (el dissabte 25 de març en la plaça Metge Paco), Benirredrà (el dia 26 de març en el camp de futbol) i a Oliva l’1 d’abril en l’exterior del pavelló esportiu municipal. Hi haurà samarretes tècniques de regal per a totes les participants i avituallament en cadascuna de les sessions.

A més, per a aquest diumenge, 12 de març, s’ha organitzat un entrenament especial a Gandia, al parc Joan Fuster, amb motiu del 8M, en el qual l’Àrea d’Igualtat de l’ajuntament entregarà obsequis a les participants. El dimecres, 15 de març, serà el ja tradicional “entrenament faller”; un recorregut per a veure les falles que ja estiguen plantades, amb eixida en la plaça del Prat i final en la plaça Major, per a acabar amb una recepció a l’ajuntament i un esmorzar saludable.

La XIV Cursa de la Dona Vicky Foods se celebrarà diumenge que ve, 23 d’abril. La Cursa està organitzada pel CA Safor Teika i compta amb la col·laboració dels Ajuntaments de Gandia i Benirredrà, a més de diverses associacions, com la de veïns de Benipeixcar, entitats esportives i empreses patrocinadores, com Vicky Foods.

Articles relacionats