Programa de la Setmana Santa a Bellreguard

Els actes relacionats amb la Semana Santa varen començar el passat dia 9 de març amb el sopar del poble, peró és des d’este divendres 23  amb la processó de la Mare de Déu dels Dolors quan s’obrirà tot un seguit d’actes religiosos que finalitzaran eldia 1 de abril amb la celebració del dia gran de la Setmana Santa, el diumenge de Pasqua o Resurecció.

La Junta Local de Confraries de la Setmana Santa de Bellreguard és l’encarregada de la coordinació dels actes. La junta esta composta per tres confraries; Confraria del Sante Sepulcre de Nostre Senyor Jesucrist, fundada a 1952, Confraria del Silenci «Pas de la Soledat», fundada el 1954, i la Confraria del Santíssim Crist de la Misericòrdia, fundada el 1959.

Totes tres porten les imatges en processó del Crist de la Misericòrdia i de l’Eccehomo, la Mare de Deu de la Soledat, El Sant Sepulcre, Crist jacent, Jesús de Natzaret, i la Mare de deu dels Dolors.

El president de la Junta Local, Javier Canet Garcia, ha destacat el fervor que regna a la Setmana Santa de Bellreguard, la qualitat de les imatges i, com no,  la seua invitació a tota la comarca perquè puguen visitar Bellreguard i gaudir de la qualitat de la seua Setmana Santa.

 

foto.- Paco Pellicer

Et Pot Interessar