28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Comença el ball de regidors del PP de Gandia

– Dimiteix el número 3 de la llista del PP de Gandia, Ximo Mas, argumentant que és per a dedicar-se plenament al seu treball com a metge i a la seua família

El fitxatge més sonat de Moragues, el metge esportiu Ximo Mas, abandona el vaixell del PP de Gandia en considerar que la seua professió és incompatible amb les responsabilitats en la corporació municipal.

Com molts altres regidors, Ximo Mas va quedar com a “regidor ras” a l’ajuntament, de manera que va continuar dedicant-se a la seua professió com a metge esportiu. En el seu lloc el PP s’incorporarà com a regidora  Mari Carmen Vidal, número 11 de la llista en les passades eleccions.

Comunicat oficial Ximo Más Ribas

Després d’un període de valoració i reflexió, he pres la decisió de presentar la meua dimissió com a regidor de l’Ajuntament de Gandia per motius d’incompatibilitat professional i personal.

Sent un immens respecte pel càrrec i per tot el que significa. Per això i per no poder representar a la gent de Gandia de la forma que pense que es mereix, ja que el meu treball com a professional de la medicina requereix tot el meu lliurament, he decidit cessar en el meu lloc de regidor.

Per a mi, ha sigut un honor formar part de la corporació. Vull agrair en primer lloc als votants que van depositar la seua confiança en la meua persona per a representar-los. A més, donar les gràcies també a tots els meus companys de la institució i al personal de la casa per l’atenció i el tracte rebuts.  Per tant, he presentat de manera oficial la meua renúncia a l’acta de regidor perquè siga aprovada i efectiva en el pròxim ple ordinari de setembre.

Articles relacionats