18.6 C
Gandia
Diumenge, 26 maig, 2024

Colp policial a la venda de droga 

• La Policia Nacional desmantella quatre punts de venda de droga a la menuda i deté a cinc persones

• S’han desenvolupat quatre operacions policials en les zones del Raval, Les Cinc-centes i El Grau, en les quals s’han efectuat diversos registres domiciliaris, on s’ha intervingut cocaïna, heroïna, marihuana i cristall

La Policia Nacional ha desmantellat a Gandia quatre punts negres de venda de substàncies estupefaents a la menuda, on han sigut detingudes cinc persones, tres homes i dos dones, d’origen espanyol i edats compreses entre els 19 i 54 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Agents de la Brigada Local de Policia Judicial i la de Seguretat Ciutadana de la Comissaria de Gandia han dut a terme durant la setmana del 15 al 19 d’abril quatre operacions policials contra la venda de droga a la menuda, desenvolupades en diferents zones d’esta localitat, com El Raval, Les Cinc-centes i El Grau.

Els policies van efectuar diversos registres domiciliaris, intervenint-se 16 grams de cocaïna, 11 d’heroïna, 75 de marihuana i dos de cristall, així com diners en efectiu i diferents útils per a la manipulació d’estes substàncies per al seu empaquetat i posterior venda en dosi.

El desplegament policial ha conclòs amb la detenció de cinc persones, tres homes i dos dones, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Els arrestats, quatre d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Articles relacionats