“COinMUNIDAD de la Safor i la Vall d’Albaida: La comunitat es mobilitza enfront de la pandèmia”

 

Programa COimMUNITARIA val

«COinMUNIDAD» és un projecte en el qual han treballat amb molta motivació i il·lusió des del Centre de Salut Pública de Gandia en col·laboració amb altres professionals del Departament de Salut de Gandia i de diverses institucions i grups de la comarca, pensant amb la ciutadania.

Per què?

Al llarg de la pandèmia, han anat percebent la necessitat expressada que no es comptava amb informació adequada, rigorosa o fiable, o fins i tot formació amb temes pràctics i del dia a dia, que estaven generant una certa confusió en la població.

A causa de diferents circumstàncies, fins ara no s’havia pogut donar resposta a aquesta inquietud, per la qual cosa ens hem reunit amb diferents sectors per a treballar en conjunt, i desenvolupar aquest xicotet projecte de Promoció de la Salut.

Per a què?

L’objectiu és que es puguen adquirir habilitats relacionades amb la prevenció i protecció de la Covid-19 amb una perspectiva local, recolzades en l’evidència científica i en els protocols i normativa vigent.

Com es farà?

A través de sessions en línia. De manera pràctica es tocaran aquests temes que més preocupen, i seran resolts els dubtes i es facilitarà tota la documentació que tractem. La idea és que a la vegada és que es pot traslladar aquest aprenentatge als entorns i àmbits d’influència dels participants, i així multiplicar el coneixement i adaptar-lo en cada nivell.

Com participar! Com m’inscric?

A través del següent enllace https://forms.gle/ab7yPdwsmGXr1N4Z7 o amb un correu electrònic a promocion_gandia@gva.es, indicant nom, cognoms i grup, associació, departament, servei municipal o mitjà de comunicació al qual pertanys.

Rebreu al correu indicat un enllaç i instruccions per a connectar-vos a la sessió corresponent. En cas de no rebre-ho posar-vos en contacte a promocion_gandia@gva.es

Et Pot Interessar