9.3 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

“COimMUNITAT” projecte del Centre de Salut Pública per a la Safor i la Vall d’Albaida

–  Programa del projecte COimMUNITAT : clic ací

El projecte COimMUNITAT del Centre de Salut Pública de Gandia s’ha realitzat en col·laboració amb altres professionals del departament de salut de Gandia i d’altres institucions locals i comarcals. Es tracta de sessions en línia sobre diferents assumptes d’interés relacionats amb l’actual pandèmia de coronavirus.

El principal objectiu és la capacitació de les comunitats i les persones perquè adopten respostes eficaces i gestionen els efectes psicosocials de les conseqüències a múltiples nivells d’aquesta pandèmia. L’alfabetització en salut, la comunicació eficaç i la (re) generació de la confiança en la ciutadania i la responsabilitat col·lectiva, a través de la participació comunitària, són les estratègies sobre les quals s’assentisca el projecte.

Per què COimMUNITAT? S’entén per COimMUNITAT la capacitat de generar immunitat davant la COVID-19 en l’àmbit municipal, reforçant la comunicació efectiva i el lideratge comunitari i mobilitzant als principals actors de canvi i grups d’interés en els municipis. CO (de comunitat, de col·lectivitat i de comunitària) – imMUNITAT, amb la intenció posada en la immunitat col·lectiva i l’acció comunitària.

Articles relacionats