El Club Nàutic comença a fer números davant la presumible renovació de la concessió

El Reial Club Nàutic de Gandia (RCNG) fa números per a portar endavant el projecte de renovació total de les instal·lacions, amb un nou edifici, nous pantalans, una vegada convençuts de que se li adjudicarà la renovació de la concessió després de la resolució de l’Autoritat Portuària de València en la qual estima el recurs plantejat per esta entitat en contra de la concessió a una segona empresa per un defecte de forma consistent en la presentació d’un aval fora de termini. Això faria que el Club Nàutic es quedara com a únic aspirant per a ocupar un espai portuari que ja explota 60 anys.

No obstant, el RCNG no ha concretat la inversió a executar més enllà dels esbossos que va presentar quan optava a renovar la concessió.  “Com hem manifestat en diverses ocasions, anem a construir un Club obert a la ciutat, integrat en l’espai privilegiat que ocupem, on càpien activitats pròpies per als nostres socis i unes altres per als nostres visitants i turistes”, s’ha limitat a dir el president del RCNG, Daniel Vidal,.

A partir d’ara, s’inicien una sèrie de tràmits amb l’Autoritat Portuària per a poder obtenir definitivament la concessió.
Vidal ha agraït tots els suports rebuts. “Han sigut moltes les associacions, agents socials i particulars els que han mostrat el seu suport a la nostra entitat, entenent la labor social que representem com a entitat sense ànim de lucre”. No obstant, este procés de concessió ha deteriorat les relacions amb l’Ajuntament de Gandia, a qui el club ha acusat de forma reiterada de no haver-li fet costat. Tanmateix, Vidal ha afirmat que “som una entitat sense ànim de lucre i la nostra raó de ser és el foment de les activitats nàutic-esportives entre els nostres joves. A partir d’ara ens posem a la disposició de l’Ajuntament de Gandia per a treballar conjuntament a aconseguir que el Club Nàutic de Gandia siga un referent turístic i social de la nostra ciutat”.

Et Pot Interessar