26.6 C
Gandia
Dilluns, 4 juliol, 2022

Club de Lectura presenta “Les beceroles succesives” de Ramon Boixeda  

– La tercera sessió tindrà lloc el divendres 13 de març a les 19:30 h. a la Sala d’Actes de la Biblioteca Central amb el poemari “Les beceroles successives” de l’autor Ramon Boixeda, LVII Premi Ausiàs March de Poesia 2019.

La Biblioteca Central de Gandia anuncia la tercera edició del Club de lectura que ve realitzant-se els darrers divendres de cada mes (a excepció d’aquest mes) i que compta amb la participació de Ramon Boixeda, guanyador del LVII Premi Ausiàs March de Poesia 2019, amb el seu poemari “Les beceroles successives”.

Els cinquanta-sis poemes de “Les beceroles successives” es proposen al lector com una seqüència multicairada. Cadascun d’ells és un poema autònom, però no costa veure-hi capes diverses de sentit, que apunten motius que es van desplegant al llarg de tot el llibre. La força de les imatges i la potència de l’expressió poètica refermen les virtuts d’aquesta obra de Ramon Boixeda.

Per a participar cal inscriure’s prèviament. En acabar-se cada sessió, es podrà arreplegar el llibre per al mes següent.

Toni Ordiñana, coordinador de les biblioteques, ha destacat que és “una magnífica oportunitat per comentar, debatre, contrastar punts de vista, compartir opinions i experiències” i convida a assistir-hi a tots els amants de la literatura.

Articles relacionats