20.2 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

CLGS organitza unes jornades a tavernes de la Valldigna amb motiu del Dia Internacional Contra la LGTBI-fòbia

• La jornada tindrà lloc el dijous 19 de maig a partir de les 19 h a l’IES La Valldigna, dins de la seua setmana dedicada a la Diversitat, i compta amb la col·laboració de la regidoria de Diversitat de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i de l’associació LAMBDA.

• La jornada està composta per la presentació del llibre del poeta LGTBIYus Lief i una taula redona per reflexionar al voltant dels Delictes d’Odi des de diferents vessants: educativa, política i activista.

El Col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals, intersexuals i queers –LGBTIQ– de la Safor-Valldigna (CLGS), amb la col·laboració de la regidoria de Diversitat de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i de LAMBDA, ha preparat una jornada per a commemorar el Dia Internacional Contra la LGTBI-fòbia, que se celebra tots els anys el 17 de maig.

La jornada tindrà lloc el dijous 19 de maig a l’IES La Valldigna, dins de la seua setmana dedicada a la Diversitat:

1 – PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “ViajandoFiligranas y YO” del poeta LGTBIYus Lief.

2 – TAULA REDONA per reflexionar al voltant dels Delictes d’Odi des de diferents vessants: educativa, política i activista. La taula estarà
moderada per al coordinador general de CLGS, Ximo López, i comptarà amb les següents ponents: Lara Romero, regidora de Diversitat de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, Maria Rico, activista Trans i membre de les associacions CLGS i DretASerAlicia Hervás, tècnica dels programes de Delictes d’Odi de LAMBDA, i Rosa Sanchis, assessora docent d’Igualtat i DIversitat de la UEO de la Generalitat Valenciana.

El coordinador general de CLGS, Ximo López, ha ficat el valor aquest acte i ha afirmat que: “és primordial treballar des de l’àmbit de l’educació i fomentar la diversitat dins de l’aula”. López ha volgut ressaltar el gran treball que està realitzant la regidora de Diversitat de Tavernes, Lara Romero, que sempre està disposada a col·laborar i impulsar grans campanyes i activitats en favor del col·lectiu LGTBI+ i que han situat a Tavernes de la Valldigna com el gran referent de les polítiques LGTBI de la Safor – Valldigna.

Articles relacionats