CIUTADANS INSTA A FOMENT A ELIMINAR LA CRUÏLLA DE LA N-340 A LES CORBES DE SANT JOAN

El darrer accident mortal a les corbes de Sant Joan a l’accés nord a Gandia des de la N-340, ha provocat l’enèsima proposta de solucicó per a este tram, on les darreres intervencions per eliminar la intersecció amb la carretera de la platja i la construcció de la variant no han servit. 

 

El regidor de Ciutadans, Ciro Palmer, ha anunciat que portará al próxim le de Gandia una moció per tal d’exigir al Ministeri de Foment una solució a este creuament de carreteres situat tot just al tram de les corbes de Sant Joan, on s’hi pot anar a la platja, direcció Alacant per la variant o a Gandia nord. És una cruïlla impossible que a més obliga als vehicles que provenen de la platja per la N-337 i que volen dirigir-se a València a dirigir-se a Gandia nord, i fer tot un seguit d’incorporacions per tornar cap al nord fins poder situar-se de nou en direcció València. 

Ciro Palmer ha presentat este dijous diverses propostas per resoldre la cruïlla, inclòs un túnel que salve les corbes de Sant Joan. Altra de les solucions consisteix en una gran rotonda. 

D¡altra banda, la moció de Ciutadans instarà al Ministeri de Foment a completar l’autovia A-38, que ara arriba tot just fins a les corbes de Sant Joan. 

 

 

Et Pot Interessar