CIUTADANS GANDIA CONVOCA I DESCONVOCA UNA RODA DE PREMSA EN MENYS DE QUATRE HORES

Alguna cosa o marxa a l’agrupació de Ciutadans Gandia, qeu ha convocat i desconvocat en menys de quatre hores una roda de premsa fixada per a les 17 hores d’este dimecres a Fomento AIC. Amb menys d’una hora d’antelació la roda de premsa ha estat anul·lada, amb tan poca antelaci´´o que diversos periodistes s’hi han presentat a Foment sense adonar-se’n de la desconvocatòria. I no només això, a Foment no tenien ni constància de que s’haguera sol·licitat cap sala per a cap roda de premsa. Totes les interpretacions apunten a soroll de sabres.

La roda de premsa l’anava a donar el dirigent de Ciutadans Dani Martín, representant d’esta formació al consell d’administració de l’empresa pública IPG, i havia estat convocada per l’assessor del grup, Maximiliano Doncell, sense que el regidor, Ciro Palmer, presumptament cooneixera la convocatòria. La concessió de la gestió d’un centre esportiu municipal a un empresari militant de Ciutadans sembla estar al darrere de les desavinences internes. El motiu de la roda de premsa era justament el centre esportiu, i s’ha anul·lat sense altra explicació que «possiblement» s’oferisca dijuos al matí a l’Ajuntament, un lloc que inicialment s’havia descartat.

Les baralles a Ciutdans Gandia no tindrien més trascendència si l’únic regidor d’esta formació, Ciro Palmer, no fóra determinant per decidir el color polític del govern local. No es sap que pot haver passat entre les 12:27 i les 16:07, hores de convocatòria i anul·lació de la roda de premsa, però el fet que l’acta de regidor siga personal i intransferible hi pot haver influït.

Et Pot Interessar