Ciutadans assumeix noves àrees de gestió a Gandia

El regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de Gandia, Ciro Palmer (a la imatge amb la vicealcaldessa i l’alcaldessa), no forma part del govern local, però cada cop té més difícil explicar la seua posició exacta. Palmer, fins ara només delegat per a la Setmana Santa, ha anunciat que assumeix dues noves responsabilitats de gestió: el mercat de proveïments i la liquidació de la societat municipal Iniciatives de Comunicació de Gandia SLU, de la qual és soci únic l’Ajuntament, i que està ja en liquidació de fa cinc anys. 

Una de les funciones més complicades que se li presenten a Palmer en esta nova escomesa és el pagament de les indemnitzacions reconegudes per sentència judicial  als extreballadors de l’antiga televisió local, i que en conjunt poden suposar una despesa d’un milió d’euros. 

L’empresa Iniciatives de Comunicació haurà de responsabilitzar-se dels acomiadaments dels treballadors de Gandia Televisió, l’emissora tancada pel govern local del PP al juliol de 2011, només accedir al govern.

Va ser el Jutjat social número 12 de València qui va emetre la sentència, només referida a un dels treballadors, però altres 24 estan pendents de cobrar. Tots ells estaven contracts per la cooperativa RMC, que el jutge va considerar subordinada a Iniciatives de Comunicació, que era qui pagava els sous. El cap del fil acabava a l’Ajuntament de Gandia, que és qui transferia els diners.

La tasca que se li presenta a Palmer no serà fàcil, menys encara si ens atenem a la voluntat del govern local de reobrir Gandia Televisió abans de que acabe el mandat, a no ser que amb l’anunci de reobrir Gandia TV el govern local estiga contemplant la readmissió dels extreballadors per tal d’estalviar-se les indemnitzacions. 

Altra de les competències que assoleix Palmer és el mercat de proveïments, una infraestructura que el regidor considera abandonada i poc eficient. El regidor de Ciutadans, qui fins ara només s’ocupava de la delegació de representació amb la Setmana Santa, creu que se li pot donar un impuls a l’activitat del mercat. 

Et Pot Interessar