13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Ciro Palmer garanteix la continuïtat del culte a Sant Roc després de la marxa de les religioses

El regidor delegat de la Setmana Santa a Gandia, Ciro Palmer, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per informar sobre la postura del govern municipal després de conéixer que les tres religioses de l’ordre de la Immaculada, que estaven al capdavant del temple, abandonen la seua tasca a la nostra ciutat.
Palmer ha explicat que “a causa de la falta de vocacions i que les tres religioses són majors i pateixen d’algunes afeccions a la salut, han decidit anar-se’n“.
L’edil ha recordat que en el cas del Convent de Sant Roc, es tracta d’una propietat municipal i que les religioses franciscanes han estat a la ciutat des de fa més d’un segle. “Érem conscients de la situació des de fa mesos i hem mantingut converses amb l’Arquebisbat per garantir la continuïtat de l’edifici i de totes les activitats que allí es desenvolupen. Es van plantejar diverses possibilitats però el problema està, sobretot, en la manca de vocacions en l’ordre religiosa“.
Palmer ha anunciat que el consistori té previst organitzar un acte de comiat i agraïment de les religioses i ha insistit que “el diàleg és constant i està garantida la continuïtat del culte. No hi haurà cap problema ni canvis d’usos a l’edifici, de manera que la ciutadania no ha de preocupar“.

Articles relacionats