9.7 C
Gandia
Divendres, 3 desembre, 2021

Ciro Palmer, a la inaguració de la seu electoral, ha advertit que “els ciutadans poden decidir el 26M que torne el Gandia Shore o que s’impose el Trellat”.

Demòcrates Valencians Gandia ha obert la seua seu electoral al carrer Juan Andrés núm. 6 de cara als comicis municipals i europeus del pròxim 26 de maig per a acostar més als ciutadans el seu projecte. El seu líder en la capital de la Safor Ciro Palmer ha estat recolzat pels membres de la candidatura, així com per simpatitzants que s’han sumat al partit valencianista i municipalista.

Palmer ha aprofitat l’ocasió per a recordar que en Demòcrates Valencians són lluitadors convençuts que en el centre està la solució al bipartidisme “no s’entendria una Gandia plural sense el centre polític. Nosaltres oferim gestió en benefici de tots, independentment de la seua ideologia, com hem demostrat durant quatre anys”.

El líder de la formació valencianista ha destacat que presenten una candidatura de persones amb un perfil variat, que suma talent, gent de diferents sectors que fan barri. “No volem que tornen els vells fantasmes que compren voluntats; volem que defensen els nostres interessos persones que no tinguen comptes polítics amb la justícia”.

Per al candidat a l’alcaldia, la destinació de Gandia ha de comptar amb representants dialogants i que sàpien gestionar des de l’experiència, “a la política cal vindre aprés de casa perquè s’administra els diners del contribuent”. “Els ciutadans han de decidir el 26M si volen una altra vegada Gandia Shore o que s’impose el Trellat. El vot està a les seues mans”, ha sentenciat.

Ciro Palmer ha pronosticat que si confien les gandienes i els gandians novament en ell farà possible una Gandia on governe la normalitat i la concòrdia, “possibilitarem un govern que seguisca pel camí del sentit comú, amb rigor, amb realisme, i amb il·lusió”.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles