18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

CINC-CENTS CORREDORS PARTICIPEN A LA CURSA DE DAIMÚS

El diumenge al matí el C.D. Masktri va tenir dos fronts oberts; el primer la carrera de Daimús, en la qual es van reunir més de 500 corredors per a recórrer els 6 i 12 quilòmetres d’aquesta consolidada carrera.
Vicente Palonés va tornar a brillar amb la seua marca. Va disputar la prova regna, la de 12 quilòmetres, i va aconseguir parar el crono en 00:44:34, triturant els quilòmetres a 3:32 min/qm per a aconseguir la 8ª plaça de la General i la 4ª de la categoria Veterà A. El seu company Jesús Aparisi va competir en la modalitat de 6q i va demostrar el seu bon estat de forma física en creuar la meta en 00:24:59; açò va ser possible gràcies a que va córrer a un ritme de 3:58 min/qm, la qual cosa el va col·locar el 24 de la General, el 11 de la categoria Veterà A i el 2n classificat local. La nota negativa  la va portar Eduardo Ibáñez, que a causa d’una lesió es va haver de retirar de la carrera.
A més, tres atletes de l’equip van estar en la Mitja Marató de València representant al club gandià. Es van alternar amb els millors corredors del país i van competir a un alt nivell. Raúl Sánchez, Carlos Bonet i Felipe Cendan van ser els encarregats de lluir els colors característics del C.D. Masktri en la capital valenciana. Tots van aconseguir els seus objectius i van passar amb nota el test de cara a la prova regna; la Marató.

Articles relacionats