CINC-CENT ESCOLARS PLANTEN ARBRES AL PARC DE SANTA ANNA DE GANDIA

Onze dels tretze centres escolars de Gandia han participat este dijous en la plantació de 72 arbres al parc de Santa Anna corresponents a la vuitena edició del projecte organitzat per les regidories de Polítiques Educatives i Gestió Responsable del Territori. Els objectius són fomentar l’estima a la natura, promoure el sentit de la responsabilitat ja que han de cuidar dels arbres, despertar la curiositat per la natura, incentivar l’observació i descobrir els arbres del nostre territori.

Justament este divendres ja s’ha iniciat la novena edició d’Arbres a l’Aula amb el repartiment d’arbres entre els col·legis i que l’alumnat haurà de cuidar durant 1 any per a la posterior plantació al febrer de 2017.

 

L’activitat s’emmarca dins de la programació del Dia de l’Arbre. El pròxim diumenge, 14 de febrer, se celebrarà una gimcana al parc del Riu Serpis. Hi haurà un recorregut al llarg de les dos vores del riu Serpis amb 5 punts claus on els participants hauran de realitzar 5 proves, que en realitat seran tallers perquè puguen descobrir aspectes del nostre entorn i del respecte a la natura. Així, els tallers corresponen, entre altres coses, a una plantació d’arbres, a un joc sobre la fauna o a una activitat per conèixer el treball i la figura del botànic Cavanilles. Tots els interessats a participar han d’estar entre les 9.00h i les 9.45h a una de les dos entrades del parc del riu Serpis, com son la de la pista d’atletisme i la del Pont de Ferro, junt a l’IES María Enríquez. Es faran grups de 15 persones i es donarà inici a l’activitat. A mitjà matí, a les 11.30h, es farà una parada en la gimcana per fer un esmorzar popular en el Parc Ausiàs March.

Et Pot Interessar