Cinc atletes formats al CC El Garbí participen este cap de setmana al Campionat d’Espanya Absolut

Cinc atletes gestats en l’escola d’atletisme del clubn gandià El Garbí estaran representant als seus respectius clubs els dies 21 i 22 de juny a Getafe, on es celebra el Campionat d’Espanya Absolut.
Els velocistes Enrique Llopis i Luis Salort (a la imatge), entrenats per Toni Puig, després d’haver participat en el Campionat del món U20 celebrat en Tampere  (Finlàndia) la setmana passada, seran els primers a disputar la seua  especialitat en les eliminatòries de la primera jornada del dissabte. 
Posteriorment competiran en les semifinals que se celebraran durant  la jornada matinal de diumenge. Els atletes gandians culminen la seua  temporada aquest cap de setmana a Getafe, tots dos amb grans  possibilitats de participar en la final del diumenge a les 19h, al costat d’atletes  de talla mundial com Orlando Ortega, medallista olímpic en Rio 2016.
Canviant al sector de llançament, el trident femení entrenat pel  tècnic nacional Juan Vte. Escolano participaran en les proves de pes  i martell. Judit Prats ( AA Catalunya) i Ainhoa Martinez  (Avinent Manresa), competiran en pes dissabte  a les 19:50h, tancant així una magnífica temporada en aconseguir els seus  millors registres personals i tenint ambdues possibilitats de quedar  entre les vuit millors d’Espanya.
D’altra banda la martillista Gema Martí ( FC Barcelona), una de les  joves promeses de la prova, competirà en l’última jornada del  diumenge. L’atleta, qui va tornar de Tampere amb un 20é lloc mundial,  optarà a estar entre les finalistes de la competició. Amb una millor  marca de 60,25m, tancarà així la seua millor temporada amb pes absolut.
Es podrà seguir el campionat a través de les plataformes de streaming  en la pàgina oficial de la RFEA (www.rfea.es) o en el canal Teledeporte.

Et Pot Interessar