21.9 C
Gandia
Divendres, 7 octubre, 2022

Els ciclistes de la Penya Beniopa tanquen un cap de setmana carregat de podis

Podium Cadete Almussafes
A l’esquerra, podi cadet, i a la dreta Patri Soler, a Almussafes.

Patricia Solera en Almussafes

 

Els ciclistes de l’equip gandià “Ginestar – ULB Sports” aconseguien una nova setmana bons resultats en les seues competicions. 
Dissabte es disputava a Almussafes la 13ª prova puntuable de Ciclocròs, on en la categoria Cadet Jordi Constantino aconseguia de nou una rotunda victòria. A més, la cadet Lucía Martí s’alçava amb la 2ª posició de la seua carrera. En Juvenils Miquel López va demostrar el seu gran estat de forma després d’imposar-se una jornada més en la seua prova. Patricia Solera va tancar el podi per a l’equip gandià en aconseguir la 2ª posició en la categoria sub23. 

Miquel López en Almussafes
Miquel López a Almussafes.

Diumenge València celebrava la 14ª prova puntuable per a la Challenge de la Comunitat Valenciana i l’última carrera de Copa Espanya. El més destacat del Ginestar – ULB Sports va ser Jordi Constantino, qui després d’una vibrant carrera va aconseguir la 3ª posició en la carrera de Copa Espanya; sent el 1er en la classificació de la prova de Challenge. Per la seua banda, Miguel Solera es va classificar en 10ª posició, mantenint una setmana més el mallot groc de líder. A la imatge superior, el podi de la Challenge. 

Corredores del Ginestar ULB Sports en el podium de Las Virtudes
Els gandians, a las Virtudes.

L’equip sub23 va disputar el diumenge la tradicional carrera nadalenca de las Virtudes, on després d’una carrera molt disputada es va haver de decidir la prova a l’sprint. Alvaro Orengo s’alçava amb la 3ª posició de la prova; Mora va creuar la meta el 4t i Xesco Castelló ho va fer el 5é. A més, Óscar Fabregat va ser el 11é i Alex Gregorio el 26 Junior. 
Amb aquests bons resultats, els equips de competició de la PC Beniopa tancaven un cap de setmana carregat d’èxits.

Articles relacionats